Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

torsdag, juni 04, 2009

Hinner ju knappt blogga.

I valspurttider hinner man ju knappt blogga.

Carl Schlyter var i Borås i måndags och gjorde en bra insats på högskolan och fick dagen efter beröm på lokalavisens moderata ledarsida.

Carl Schlyter, hävdar att 90 procent av fisken slängs tillbaka vid räkfiske. Schlyter besöker Högskolan i Borås under de sista dagarnas valspurtande. Han ställer personligen inte upp på partiets slopade utträdeskrav, men det är inget som påverkar hans arbete i Bryssel och Strasbourg. Dessutom påpekar han många gånger att han har miljöpartiet och den gröna partigruppen med sig i dagspolitiken.
Häromdagen hade jag och Max Andersson en heldag på Tranemo Gymnasieskola. I den paneldebatt som avslutade dagen visade det sej att ingen av de närvarande debattörerna stödde IPRED-lagen, men hur kunde lagen då röstas igenom med oerhört brett stöd i riksdagen? ;) Nåväl. En del debattörer var ärliga nog att medge att deras parti inte höll med dem. Fp-representanten växlade f.ö debatten genom mellan fp-åsikter och LUF-åsikter. Moderaten försvarade beslutet att höja EU-parlamentarikernas löner, alla heder åt henne, med tanke på att representanterna för de andra partier som röstade igenom förslaget inte stödde det.

Idag är det valturné i Sjuhäradsbygden med Birgitta Losman.

Inga kommentarer: