Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

söndag, mars 08, 2009

Sverigedemokratisk energiinkonsekvens

Sverigedemokraten Thomas Bengtström kritiserar i en insändare i dagens lokalavis (tyvärr ej på nätet) centern för att ha svängt från kärnkraftsmotståndare till kärnkraftskramare - och det är ju rätt och riktigt och något de ska ha kritik för. Men sd själva är ju varma kärnkraftsanhängare! Hur ska han ha det? Borde han inte välkomna centerns omsvängning? Eller åtminstone deklarara ifall han inte delar sitt partis åsikter i frågan?

Å andra sidan är det ju ingen nyhet att en del sverigedemokrater har svårt att förklara partiets politik...

6 kommentarer:

Lars Karlsson sa...

Men shit, finns det nån hejd på hur inkonsekvent man får bli? Sd är bara ett samlat gäng av människor som tycker väldigt olika saker, men råkar ha ett hat mt invandrare som enda gemensamma nämnare.

Challe sa...

Miljöpartistisk härdsmälta
Miljöpartisten Johan Hellström kritiserar mig för en insändare i Borås Tidning där jag kritiserar Centerns helomvändning i sin kärnkraftsyn. Genom detta agerande så har jag i Johan Hellströms underliga värld och slutledningsförmåga svårt att förklara Sverigedemokraternas energipolitik???
Med Johan Hellströms slutledningsförmåga, agerande och tankeverksamhet, så har Johan Hellström klart bevisat att en kost bestående av tofi och algbröd inte är speciellt bra, då upphör tydligen signalsystemet i hjärnan att fungera tillfredställande. En rekommendation från en medmänniska ÄT MER FISK!
Om jag skulle haft samma dåliga kostvanor som miljöparisten Johan Hellström och därigenom tolkat hans inlägg med hans egendomliga logik, så skulle detta innebära att miljöpartiet har svängt i sin miljöpolitik till förmån för Sverigedemokraternas miljöpolitik. Bästa läsare Ni inser väl att Johan Hellström behöver både vård och massivt stöd för att hjälpa honom ur sin sjukligt snedvridna uppfattning av verkligheten.
En vädjan från mig till andra miljöpartister. Skäll inte ut Johan Hellström för hans mycket egendomliga agerande utan försök prata igenom problemen med honom och ge han ett medborgerligt stöd och vård så kanske han kan komma tillbaka till oss andra medmänniskor i den riktiga världen någon gång i framtiden.
Thomas Bengtström (Sd)

Johan sa...

???

Det är skillnad på blogginlägg och en insändare.

Märkligt hur svårt sverigedemokrater ofta har argumentera utan att hänfalla till personangrepp. Skärpning, om ni vill bli tagna som ett seriöst parti.

(Nej, jag tror inte Thomas Bengtström är den som skrivit ovanstående, men ngn sverigedemokrat tycks ha gjort det).

Anonym sa...

Håller med dig Johan. Challe verkar ha drabbats av fläsk binnikemask i hjärnan som påverkar hans tankeförmåga.

SD har ingen energi eller miljöpolitik och vet inte riktigt vad dom ska säga.

Dockorna i SD har svårt att dansa utan att ledningen rycker i trådarna.

Holle sa...

Jag skulle nog vilja säga att Miljöpartiet är mer snurriga än SD. Sen Johans dubbelmoral, ja, vad säger man?

Anonym sa...

Skulle gissa på att även Holle har maskar som ätit av hjärnan.