Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

måndag, september 15, 2008

Regeringen lyssnar inte på miljörådet

Det är fler än miljöpartiet som är stark kritiska mot regeringens så kallade miljöpolitik - miljörådets ordförande lämnar nu sin post i protest mot regeringens politik (Ekot).

4 kommentarer:

Dieselola sa...

Det verkar minsann som om herr Johan börjar bli lite skraj över att övriga partier börjar ta miljöproblemen på lite mer allvar..vad kommer att hända med miljöpartiet då?
Har idag med mina kompisar i Luleå haft en "tomgångsdag", dvs en sådan dag då vi protesterar mot miljöpartiets diverse korkade förslag genom att istället för att stänga av lastbilarna på våra raster låta dem stå på tomgång! Uppskattat av många!
Annars var det roligt att se att Hellström återigen updaterat sin blogg efter någon månads semester. Politikers löner=Ingen semester!
/DieselOla

Johan sa...

nej Ola, jag är inte skraj, jag tycker det är superbra. Men de får gärna börja leverera litegranne oxå.

vad menar du med det sistnämnda?

Dieselola sa...

Det jag menade med det sistnämnda var en liten avvikelse mot tidigare skrivet. Du skriver ju så mycket om att du har för lite ledighet. För att politiker ska vara värda sina höga löner så är det fritiden ni ska offra för att för folket arbeta i stort sett dygnet runt. Det är min, dieselolas filosofi.

Johan sa...

men vad har jag för hög lön?

i borås är 1% av de politiskt förtroendevalda heltidspolitiker. resten, 99%, gör det på sin fritid eller pusslar ihop olika uppdrag så ändå kan ägna politiken den tid det krävs.

jag tycker inte heltidspolitiker ska ha alltför höga löner. däremot kan gärna fritidspolitiker få bättre villkor.