Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

fredag, januari 04, 2008

Årets första debattartikel publicerad

En sak får jag dock ge sverigedemokraterna rätt i. De kallade mej debattglad, vilket stämmer. Idag hade jag inne en artikel där jag undrar ifall regeringen 2008 kommer börja agera i klimatpolitiken.

4 kommentarer:

Jonte sa...

Du må vara väldigt duktig på att debattera men skulle det inte vara bättre att inrikta dig lite mer istället för att tycka till om allt? I slutändan känns det inte så trovärdigt.

Johan sa...

jag sa inte att jag var duktig på att debattera - bara flitig ;)

du har en god poäng - kanske inte vad gäller trovärdigheten utan snarare möjlighen att nå ut, och de flesta av mina debattartiklar från förra året rör sej inom miljö/klimat (16 st) och mina egna två "favoritområden" demokrati (8 st) och skola/utbildning (7 st).

Björn Wadström sa...

Sverige demokrati..finns det ett parti som vill ha demokrati i Sverige. Det trodde jag vänsterprtiet, socialdemokraterna. miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, kristdemokraterna, moderaterna och lilla Fi redan hade infört..men det är så lite man vet om den stora världen utanför tangentbordet. Klimatförändringar kanske vore något att debattera med folkpartiet och moderaterna om.
Har du hört den senaste Ugglaskivan..pärlor åt svin den är mycket bra..tänk att gubben kan se ut som en ung rebell fortfarande:)

ville sa...

Läste din artikel samt sd:s svar... tyckte Maconi inte var speciellt duktig. han briljerade med "avancerade" ord från SAOL och var bara arrogant. förhoppningsvis inser folket som läser, och tar ställning, att det är samma rasism som sd presentera, om ä´n i en "finare" förpackning.