Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

torsdag, oktober 04, 2007

Rätt ska vara rätt

Sverigedemokraten William Petzäll hävdar i dagens lokalavis att politikergruppen för e-demokrati snott hans partis förslag om demokratiforum på www.boras.se och nu tar åt sej äran. Han berättar att Sverigedemokraternas motion lämnades in "någon gång" i juli och att tjänstemännen då berättade att ingen tidigare tagit opp frågan. Den politiska gruppen, i vilken jag ingick, hade inne en artikel i helgen om de förslag som nu kommer genomföras i och med budgeten.

Uppenbarligen har detta retat opp Petzäll.

Tja, vår grupp träffades i april... och mej veterligt kan ingen av oss läsa andras tankar. Inte heller sverigedemokraters. Men allt behöver inte tas opp motionsvägen serru.

Rätt ska vara rätt, eller?

5 kommentarer:

FredrichL sa...

sedam är det ju faktiskt som så att det funnits ett forum på borås stads hemsida länge, bara det att det är träligt och ingen använder det.

Johan sa...

jupp. så sant, så sant.

fast kanske alla tankar om kommuner, IT och demokrati uppstod vid sverigedemokraternas bildande 1988? så allt är i själva verket en sd-ripoff.

Neuman sa...

Han har väl en del kvar att lära .....
Förutom de stora sakerna i livet, mänskliga rättigheter, allas lika värde etc etc
Alla tjänstemän känner nog inte till de politiska framtidsplanerna utan är fullt upptagna med att arbeta med de beslut som redan finns ....

må väl o lev länge

Heiti Ernits sa...

FYI. Forumet är nedlagt, och skall inte användas länge...Varför, eller vem som tog beslutet på att lägga ner forumen vet jag inte..
Antar att det måste varit kommunalråden, men det är enbart en gissning...

Johan F sa...

William Petzäll blev totalt tillintetgjord i gårdagens insändarsida.