Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

onsdag, oktober 31, 2007

Har jag varit dum nu igen?

Mitt inlägg om att oppositionen alltid tycks ha tjockare plånbok än majoriteten tycks ha retat opp det mångåriga socialdemokratiska kommunalrådet Solveig Kjörnsberg så till den milda grad att hon läst in både det det ena och det andra i mitt anspråkslösa inlägg.

3 kommentarer:

Birger Schlaug sa...

Haha... I sak är det alltid bättre med bra skolor idag, än dåliga fängelser i morgon. (Citat mig själ i någon riksdagsdebatt...)

Birger Schlaug sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Henrik sa...

"Solveig Kjörnsberg
Sedan länge engagerad socialdemokrat. Jag har under många år fått förtroendet att företräda vårt parti. Från det första taxeringsnämndsuppdraget till kommunalråd."

Är det bara jag som tycker att den presentationen sammanfattar hela den hierarkiska maktstrukturen och maktkarriärstrappan inom partipolitiken och inom s i synnerhet? Jag vet att jag är lättroad, men jag skrattade när jag läste det.

I övrigt brukar ofta oppositionen plötsligt kunna hitta pengaträd på rådhusets bakgård ute i kommunerna. I många fall känns det ganska sorgligt enligt mig. Att sälja samma byggnad två gånger är ett annat bra sätt att få in några miljoner extra i skuggbudgetar har jag hört vissa rykten om.