Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

onsdag, september 05, 2007

Ur kategorin "ungdomssynder"


Nog är det lite komiskt att landets nye försvarsminister var vapenvägrare i ungdomen? Fast redan som 26-åring började han som politiskt sakkunnig på försvarsdepartementet - och sedan dess har 41-åringen jobbat med politik på heltid. Så det gick ju över.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Han verkar ju följsam och smidig, den här Tolgfors. Nu går det som smort i fortsättningen, vad gäller försvaret.

Birger Schlaug sa...

Och nog är det lustigt, för att inte säga makabert, att borgarna tycks kunna skära mer än vad sossarna och dess samarbetspartier kunnat åstadkomma...

Johan sa...

jaa, det är märkligt.

lyssnade på Studio Ett i eftermiddags och Håkan Juholt stod stolt på Odenbergs och ÖBs sida i sin iver att attackera regeringen.

Medan Svenska Fredskillen hejade på regeringen.

Oppochnervända världen.

Anonym sa...

Det är beklagligt att Sverige har en "Försvarsmakt" som inte, sedan början av 90talet, kan försvara landet mot ett väpnat angrepp. Borde inte Försvarsmakten byta namn till "Insatsverket". Det som tog Sverige 50år och många skatte miljarder att bygga upp, raserade sossarna på bara 5år av främst Thage G Peterson (1994-1997) som troligtvis var tillsatt just för att agera "bödel". Den största försvarsnedskärningen i Sveriges historia!
Försvarsmakten har aldrig återhämtat sig sedan ronden med Thage G. Det verkar som regeringen nu bör lyssna på kritikerna, för Sverige kan inte fortsätta utan TYDLIGA mål för försvarsmakten, då kastar vi verkigen pengarna i sjön. Många länder i vårat närområde rustar upp och Sverige rustar ner, vem har rätt, vem har fel?

"Varje land har en Armé, sin egen eller någon annans"
//Mao

Anonym sa...

Moderaterna är inget värdekonservativt högerparti av den gamla stammen, de är ett nyliberalt populistparti till största delen idag. Ibland får det positiva bieffekter, som nu när skattesänkningarna för de rika ska betalas med bland annat sänkta kostnader för vår krigsmakt.

MKt_cynisk