Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

måndag, september 24, 2007

Alla sammanträden är inte trista historier

Den som tycker kommunpolitik verkar trist skulle ha bevittnat kvällens fullmäktigemöte i Sundbyberg, där tycks det ha varit stor förvirring och många frågetecken (SvD). Spännande.

Jag tycker fortfarande att miljöpartiets invit från förra månaden tycks som den bästa lösningen. Synd bara att folkpartisterna är så fast i allianstänket. Att bygga en majoritet på två avhoppade moderater är knappast hållbart.

Men som sagt, spännande är det.

Och jag sörjer fortfarande att miljöpartisten och Sumpanpolitikern Gustaf Wiberg slutat blogga.

3 kommentarer:

Per Hagwall sa...

Hade miljöpartiet i Sundbyberg haft någon ryggrad hade det blivit som i Solna när en kd:are gick över till sossarna och ändrade majoriteten. Då blev en miljöpartist så förbannad över föraktet mot väljarna att han gick över till moderaterna.

Lennart Nilsson sa...

Det var väl ingen nyhet att sossarna skiter i demokratin för maktens skull, men jag trodde faktiskt att miljöpartiet hade lite mer ryggrad!

Anonym sa...

De omoraliska avhopparna som inte ens var folkvalda (deras namn stod inte ens på valblaketter utan valdes av partiet) har varken någon heder eller skupler. De passar bäst med sosse-kommunistiska översittarna. Lika barn leka bäst!