Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

onsdag, maj 16, 2007

Sd-fundisarna mobiliserar

Enligt TT gillar inte Sverigedemokraternas "traditionalister" partiledaren Jimmie Åkesson. Hårt liv. Känns som att Åkessons tevedebatter och partiets valframgångar i höstas blir ett trumfkort för honom. Å andra sidan vet man ju aldrig hur sverigedemokrater resonerar ;) Ser fram emot att läsa vad Tommy Funebo skriver om det hela. För en som inte gillar partiet i fråga är det alltid kul att läsa om bråk. Måhända faller sd av sin egen tyngd innan nästa val?

4 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Vi får verkligen hoppas att de splittrar sig själva innan valet. Om inte annat måste vi vara väldigt tydliga på alternativet, dvs ett rättvist samhälle där alla är lika mycket värda.

Anonym sa...

Jag tror nog att era förhoppningar kommer att grusas. Traditionalisterna blir färre och färre inom Sd. Det tillkommer fler och fler medlemmar. SD kommer att hålla ihop, det är jag helt övertygad om. Vi får ju hoppas att vi slipper Mp efter nästa val.

Johan sa...

nåväl. vi brukar ligga stadigt över spärren :)

Anonym sa...

Jo, jag hoppas också att Sd splittras. Då kanske den svenska rörelsen kan ta efter den tyska, där NPD (tyska ND) är starka men där republikanerna (tyska Sd) knappt har några mandat alls. Sd är en akut lösning på ett JÄTTE-problem skapat av samtliga partier mellan Vpk och moderaterna, men på lång sikt behöver Sverige ND's politik. Annars lär alla vi vita nordbor Förintas (med stort F) via rasblandning, integration och assimilation. Ganska korkat att rösta FÖR det mjuka Folkmordet när vi kan rösta emot det? Jo, det är ganska korkat faktiskt.