Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

torsdag, april 05, 2007

Skönt att man får vara ung länge hos KDU

70-talisten Ella Bohlin föreslås fortsätta leda kristdemokraternas ungdomsförbund. På gymnasiet går snart mest 90-talister. Kristdemokraterna lockade i förra årets val 3% av förstagångsväljarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore såklart mer optimalt med en yngre ledare för ett ungdomsförbund, men samtidigt är hon ju inte lastgammal, 28 år. Och har KDU några bättre och mer kompetenta representanter som är yngre? Tveksamt. Ella framför deras politik och ideologi på ett bra sätt. Dvs, stollighetsfaktorn framträder relativt tydligt. I mina ögon får gärna Ella sitta ett tag till. Det är viktigt att barn i den känsliga, förvirrade och oftast galenpolitiska gymnasieåldern får lära känna KDU genom Ellas representativa ansikte.

/MKt_gammal

Anonym sa...

Glömde ju skriva att Ella var den som stoppade Charlie Weimers, som är några år yngre, och det var väl en välgärning.

/MKt_glömsk

Johan sa...

jo alltså, det mesta är ju bättre än Charlie ;) även ifall han var trevlig när jag debatterade mot honom för ett år sedan.

det jag mest reagerar på att KDU fortfarande har en sjuttitalist som ordförande. att ha en och annan lite äldre "ungdom" i styret är såklart inte fel, men nog kan man tycka att frontnamnet bör vara något yngre. i Grön Ungdom har man ett litet yngre och ett lite äldre frontnamn, det är bra.

ungdomsförbunden måste våga vara just ungdomsförbund. å andra sidan kan man ju öht ifrågasätta nyttan av dessa förbund.