Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

onsdag, april 25, 2007

Populär helg det där

Sverigedemokraterna kommer ha sitt årsmöte den populära kristihimmelfärdshelgen och sällar sej därmed till miljöpartiet, Förbundet Djurens Rätt, Centerns Ungdomsförbund och URIX. Resten av befolkningen satsar nog på ledighet samma helg.

Hoppas Sd kan genomföra sitt årsmöte - att störa deras möten ger dem bara ännu mer martyrstämpel och sympatier. Således tämligen kontraproduktivt, vilket även AFA-kids från Örgryte borde inse.

[Uppdatering 15:51] Även Ung Vänster ratar ledighet under helgen i fråga. Tack för tipset, Stefan.

7 kommentarer:

Mattias sa...

Du ska inte räkna med att AFA-kids ska inse någonting. I övrigt kan jag bara instämma.

Christian sa...

Jag hör ofta att SD skulle tjäna på att folk motsätter sig och man får en "martyrstämpel". Men vad tyder på det? SD har blivit utspottade i många år nu och borde vara största partiet i riksdagen enligt den logiken. Nej, SDs genombrott kommer ju bara om man får hjälp av etablerade politiker att visa upp sig i TV m.m. Hoppas det går bra med AFA-demonstrationerna i Karlskrona!

Anonym sa...

Inte för att jag röstade på SD, men jag tycker det är tragiskt när ett demokratiskt valt parti inte kan sammanträda för att en icke-demokratisk massa av idioter inte tycker likadant. Släng AFA eller vad de nu kallar sig, i fängelse för brott mot demokratin. De är ju de som är farliga, inte SD. Folk som inte tycker om demokrati kan flytta till Nord-Korea eller dylikt. De hör inte hemma i Sverige.

Stefan Lindborg sa...

Dessutom har Ung Vänster riksting samma helg.

Johan sa...

jadu Christian. Sverigedemokraterna var endast 1,1 procentenheter från att nå riksdagen i förra årets val och allt pekar på att de kommer göra det i nästa val.

Hade någon i slutet av nittitalet att Sd anno 2007 skulle stå på riksdagstrappan och knacka på hade få trott på den. I valet 1998 fick de bara en handfull kommunala mandat. och var fortfarande bara ett lillepluttparti bland andra.

Men de har nått dit de gjort nu utan att etablerade politiker gett partiet speciellt mycket uppmärksamhet...

Däremot får man se tevebilder hösten 06 på hur ett antal kommunpolitiker hyggligt och redigt klädda och med relativt hög medelålder får sitt möte förstört av maskerade ynglingar.

Vart tror du sympatierna hamnar?

Anonym sa...

Läget är väldigt allvarligt just nu. När som helst kan antingen höga företrädare för FN eller EU komma och slå regeringen och riksdagspartierna på fingrarna för att de inte skyddar en av de mest grundläggande rättigheter som finns - rätten för ett politiskt parti att samlas.

DÅ - om inte förr - kan SD:s genombrott komma, vilket skulle vara tragiskt.

yo sa...

yo. jag är från örryte. det är inget fel med oss. muckar du med mig så muckar du fan med hela min bostadsrättsförening. ofta vi skulle trasha ngt himla möte i karlskrona va