Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

fredag, februari 23, 2007

Om fredagkvällen bloggar han

Har varit dålig på att blogga de senaste dagarna. Något influensaliknande (alternativt en fet förkylning) har drabbat mej. Liksom många andra som var i Malmö i helgen. Börjar dock repa mej, vilket är bra - då jag om knappt två timmar tar nattbussen till Stockholm och möte med riksvalberedningen. Knapar ipren, äter apelsiner och dricker honungsvatten i en from förhoppning om att det ska förbättra mitt allmäntillstånd.

Fullmäktigemötet igår var en sällsynt stillsam och rentutav tråkig historia. Över på mindre än en timma. Och Pinocchiodemonstranterna hade inte tänkt på att lämna in någon fråga om statyn, så demonstrationen gick relativt obemärkt förbi inne i salen. Man kan tycka att det inför såhär stillsamma fullmäktigemöten kunde vara på sin plats att plocka fram en eller annan av de motioner som ligger i byrålådor och frysboxar. Påpekade det på förmötet oxå.

Som avslutning konstateras oxå att Borås Tidning till sist förärats med en användarvänlig och funktionell och relativt snygg hemsida. Bra jobbat BT!

2 kommentarer:

Anders Wallner sa...

Det verkar som om jag är en av få som klarade sig frisk genom RÅM. Hurra för att sova hemma!

Emma sa...

För några år sedan hände något i Hallsberg som kan liknas vid Pinnochio-cirkusen. Kommunalrådet bestämde enväldigt att "skänka" en hiskelig jätte-Rallare som symbol för järnvägssamhället. Den finns att beskåda utanför centralstationen.