Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

fredag, september 15, 2006

Det är så SYND om oss!

Det är inte lätt att vara Sverigedemokrat enligt en av deras kandidater.

"Han påpekar att det inte är unikt för sverigedemokraterna med straffade personer på valbar plats:
- Det är bara det att när sverigedemokraterna kommer med sakfrågor så ska saker och ting granskas personligt, säger han."


Tjenare, har du helt missat genomgångarna av politiker från alla partiers skulder till kronofogden? Har du helt missat Janne Josefssons två entimmesprogram om S&M-ledarna? För att inte tala om granskningarna av miljöpartisters bilinnehav...

Skärpning, sverigedemokrater! Ifall ni vill bli tagna som ett seriöst parti får ni allt stå ut med lite granskning. Även av enskilda kandidater. Och ett hett tips till partiledningen är ju försöka få bort alla de där misshandelsdömda männen från partiet.

4 kommentarer:

Joakim Larsson sa...

Tja, fast nu kom det väl en undersökning nyss som visade att våra kandidater faktiskt är mindre brottsliga än riksdagspartiernas. Kommentarer på det?

Johan sa...

tänkte mest på de där misshandelsdömda männen.

IMHO är det skillnad på exv fortkörning och misshandel.

å andra sidan, om det nu är så att ni är såpass odrabbade spelar väl inte lite granskning nån roll? ;)

Joakim Larsson sa...

Nejdå, inte så länge som man inte försöker framhålla oss som särskilt drabbade.

Tommy Funebo sa...

Med undantag för ett par riktiga gangsters på sd-listorna, så vill jag nog hävda att det inte är kriminaliteten i sig som är det stora problemet för Sd.

Till skillnad från riksdagspartierna har man alltså kört med ett system med personliga försäkringar på heder och samvete, där mycket ingående frågor besvarats, försäkringar som förmodas ha granskats och kollats.

Trots denna ambitiösa apparat visar det sig sedan - när expo ringer - att partiledningen inte har en aaaaaaning om att det smugit sig in en katt bland hermelinerna.

Det stora problemet för Sd verkar alltså istället vara, med hänsyn till att partiet attraherar så mycket bovar och banditer att man trots vandelsprövningen ändå står med 10% lagbrytare, att partiledningen är ett gäng klåpare som har sämre koll än "värsta fienderna" på expo.

Off topic:

Det pratas mycket om vandeln. Jag tror inte Sd tappar särskilt många röster på denna fråga. Det är lite synd att man inte tittat mer på Sd:s värdegrund. Enligt principprogrammet står man till 100% bakom FN-deklarationen om mänskliga rättigheter. Mannen som står för kommentar 1 i den här tråden är högt uppsatt sd:are och har ändå öppet tagit avstånd från nämnda deklaration slash värdegrund.