Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

måndag, augusti 07, 2006

Jag har ett jobb

Nu börjar min tid som sex veckors valarbetare för Grön Ungdom Väst. Kommer gissningsvis tillbringa en del tid på bussar och tåg, men jag hoppas kunna blogga regelbundet ändå. Jobbet inleds med en tvådagarskurs i Göteborg. Har dessutom inköpt mitt livs första mp3-spelare. Känns bra.

5 kommentarer:

fredrich legnemark sa...

Grattis!
Att jobba med valarbete är intressant, givande, slitigt, tröttande och helt och hållet suveränt

Johan sa...

tacktack! och jag ser att vänsterns valombudsman jobbar sena nätter. är det i solidaritet med nattarbetande slavar inom industrin och vården? ;)

Anonym sa...

Valarbetet är mer slitigt och tröttsamt än suveränt så glöm inte bort de raster som krävs för att du ska bli en "suverän" valarbetare.

Vi satsar väl på 20% minst eller?

Lycka till med valarbetet!

En fråga som kanske är bra att ta reda på.
Finns det någon sanning i påståendet om att inkommande invandrarpensionärer utan arbetstid i landet skulle få högre pension än våra gamlingar?
(Ett argument för att rösta på invandrarfientliga partier?)

Marianne

Siram sa...

Vad lyssnar du på då?

Johan sa...

marianne. tack så mycket. ska kolla det. men det låter mest som förenklad populistisk propaganda i bästa SPI-stil. och vad gäller resultat så känns allt som innebär en förbättring bra :) å andra sidan krävs inte ens 10% för att få en riksdagsledamot och förverkliga vår boråsvision om fem mandat.

siram. i playlisten återfinns förtillfället bland annat bob dylan, neil young, bad religion, jens lekman, bob marley, tomas andersson wij och wilco. är svag för gubbar med efternamn.