Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

onsdag, augusti 16, 2006

gamle Johan

Kikar på miljöpartiets förstagångsväljarsida och inser att jag börjar bli gammal.

6 kommentarer:

brother sa...

HAHAHA! Du e gammal!! AHAHAH!

Anonym sa...

Ja, jag inser också att jag är gammal, tål inte heller väbbsidor med video eller ljud, huffhuff. :( Internet var mycket bättre när det bestod mestadels av text och bilder.
Positivt dock att quicktime-filerna inte laddades automagiskt.

Är svårt störd med all "radio" och "tv" som ska visas på väbbsidor hela tiden...verkar ha gått mode i att alla tidningar ska ha en massa till synes intressanta artiklar, och sen när man klickar så vill det öppnas ett fönster för att spela någon låglågupplöst "tv"-snutt eller liknande.

/MKt_stofil

För övrigt, ja...höstens val blir ju nästan ren rutin, har ju röstat förr. Funderade dock på att poströsta i år, men, det går ju inte då vi lagt ner postverket. Tror vi ska kunna rösta i förväg på ICA eller biblioteket, så, får nog bli biblioteket. Kan vara kul att rösta där någon gång, innan det också läggs ner.

Anonym sa...

Det jag menar är att ungdomarna på sidan säkert har intressanta saker att säga, men att jag inte orkar titta på det. Att läsa något är ju så mycket snabbare och enklare.

/MKt_lat

Johan sa...

brothaa. men du är väl förfaen äldre? typ nån månad?

MK. instämmer fullkomligt.

helgonblomma sa...

men jag undrar smått hur de har tänkt hantera inlägg som kan "urarta" - eller är jag för cynisk nu?

//helgonblomma

brother sa...

Jag erkänner inget...

kom dock att tänka på att de som börjar högskolan nu i höst är födda typ 1987 (asså de flesta av de som går direkt från gymnasiet). DE hade inte ens börjat högstadiet när en annan tog körkort.