Om mig - Riksdagskandidat för Miljöpartiet de Gröna i Sjuhäradsbygden - Maila gärna.

söndag, april 30, 2006

mp - människans bästa vän

I dagens BT återfinns ett förvirrat svar från Claes Västerteg (c) på Lise och Birgittas artikel för några veckor sedan.

Han skriver att miljöpartiet inte bryr sig människan - har han missat friåret? En livskvalitetsreform som heter duga.

Han skriver att miljöpartiet väljer bestraffning istället för belöning för att åstadkomma ett miljövänligare samhälle - har han missat vad den gröna skatteväxlingen går ut på? Lever man miljövänligt så tjänar man på de sänkta skatterna på arbete. Det är väl belöning om något.

Han skriver att miljöpartiet hindrar människor från att bo naturnära - har han missat att naturen är till för alla? Allemansrätt kallas det visst. Vi vill värna strandskyddet så att naturen inte blir förbehållen ett fåtal.

Nej, centerpartiet är inte längre trovärdiga som grönt parti. Dessvärre. Och då har jag inte ens skrivit om kärnkraften och det faktum att centern vill försöka driva miljöpolitik ihop med moderaterna.

2 kommentarer:

Emma sa...

Kommentarer egentligen överflödiga. Du har så rätt!!! man tycker synd om alla c-lokalpolitiker som är så trevliga och tror att centern fortfarande är det gamla ansvarsfulla partiet från 70-talet. Egentligen borde de inte vara alltför svåra att värva till mp om man bara öppnar deras ögon en aning.

Tony sa...

Kanoninlägg Johan! Är det någon som arbetar mot människans bästa, torde det väl vara centerpartiet, som just bytt riktning från ett mål om ekologisk hållbarhet till ett mål om att få Reinfeldt som statsminister....